AKAN ajatus

Tervetuloa Akkaan! Akka on täällä taas luomassa itseään uudelleen.

Ihminen viettää elämästään valtavan ajan ruokaan liittyvien asioiden ja syömisen ympärillä. Normaali ihmisen elämässä tuo aika on yli 6 vuotta. Jos vietät hereillä 53 vuotta on syöminen tästä ajasta yli 11%. Ja siitä ajasta milloin et syö suurimman osan kuitenkin sulatat ruokaa. Syöminen on niin iso osa elämää että siitä ehdottomasti kannattaa nauttia! Me Akassa elämme syödäksemme eikä päinvastoin.

Syöminen on NAUTINTO ja Akan olemassa olon perusta on ruoka. Ja sitä me yritämme myydä sinulle ja valintasi kuluttajana lopulta luokin meidät. Tilamme ja resurssimme ovat pienet, mutta seisomme jaloillamme tukevasti ja panostamme laatuun.

Haluamme että nautit elämästä ja ruuasta. Vierailemalla Akassa autat meitä, mutta voit myös auttaa meitä kertomalla MITÄ HALUAT? 🙂 AKKA on täysin demokraattinen organisaatio joten ole mukana luomassa meitä ja kerro mitä haluat? Kehittämiskelpoisimmasta palautteesta palkintona on päästä testaamaan ideointisi lopputulema ja uudelleen arvioimaan onnustumisemme. Nimi ja sähköposti ovat pakollisia Spämmin välttämiseksi, mutta emme käytä niitä mihinkään, paitsi palkitsemistapauksessa laitamme sähköpostia.